Loading...
Referenties 2018-04-15T10:50:49+00:00

Resultaatgerichte HR-expertise op tijdelijke basis

Tijdelijke expertise en projecten

“Ik heb met Hanny 4 maanden mogen samenwerken en heb haar leren kennen als een hard werkende HR professional! Op tactisch maar ook zeker op strategisch niveau weet zij vanuit HR het verschil te maken en toegevoegde waarde te leveren voor de business. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en binnen korte tijd weet Hanny goed haar weg te vinden. Complimenten!“

7 april 2018 – Juliette Reijm – HR Manager bij ANWB

Anthos_Logo_Amsterdam_PMS_Outline

“Hanny heeft mij gedurende mijn zwangerschapsverlof vervangen in de functie van HR Business Partner bij Anthos Amsterdam. Dit heeft zij prima gedaan! De organisatie heeft Hanny als een hardwerkende, integere en betrouwbare HR deskundige ervaren. Ze heeft zich uitstekend weten aan te passen aan de omgeving. Ik kan Hanny dan ook ten volste aanbevelen!“

12 juni 2016 – Judith Tuithof – HR Adviser bij Anthos Amsterdam

Anthos_Logo_Amsterdam_PMS_Outline

“Heb 4 maanden met Hanny mogen samen werken en dat was vanaf het begin meteen een succes mede dankzij Hanny’s plezierig, pragmatische no-nonsense aanpak. Op een prettige manier bijt Hanny zich in onderwerpen vast en laat niet los todat de oplossing daar is. Haar rustige, plezierige manier van optreden wekt vertrouwen en maakt dat mensen gemakkelijk toenadering zoeken. Zeer ervaren in het HR vak waarbij het praktische (wat werkt/wat werkt niet) de boventoon voert, waarbij Hanny dus laat zien mee te kunnen denken en buigen met de business als nodig (maar ook om voet bij stuk te houden waar nodig!).“

11 mei 2016 – Hanneke Franssen – Global Head of HR Anthos

Anthos_Logo_Amsterdam_PMS_Outline

“Ter vervanging van de HR Business Partner op zwangerschapsverlof heeft Hanny gedurende ruim 4 maanden uitstekend werk geleverd in onze organisatie. Op een heel korte termijn heeft ze zich ingewerkt en was ze onmiddellijk van grote toegevoegde waarde. Als interim HR-Business partner heeft ze niet alleen leiding gegeven aan de HR afdeling, maar heeft ze ook onmiddellijk cruciale dossiers opgelost en mee het HR beleid verder uitgewerkt. Hanny is hierbij resultaatsgericht, maar is ze ook heel toegankelijk zowel voor management als de medewerkers. Met een groot verantwoordelijkheidsbesef en met oog op de continuïteit van de globale bedrijfsvoering heeft Hanny de interim-functie uitstekend vervuld.“

13 april 2016 – Govert van der Poel – Managing Director Anthos Netherlands and Anthos Belgium

Logo ICC

“Hanny is een daadkrachtige en allround HR professional. Ze is zeer betrokken en houdt daarbij de belangen van de organisatie(s) en medewerkers goed in het oog. Hanny weet moeiteloos te schakelen op verschillende niveau’s binnen de organisatie en dat maakt haar een prettige en toegankelijke gesprekspartner. Ze heeft op deze wijze een grote rol gespeeld bij o.a. organisatieveranderingen, de behandeling van diverse casussen en als adviseur. Ze is vakkundig, pragmatisch en energiek.”

27 november 2015 – Arian Ververs – Managing Director ICC

Utrechts Landschap

“Hanny heeft de HR-afdeling van Utrechts Landschap gedurende drie maanden opgestart. In die korte periode heeft ze bergen werk verzet. Zo heeft ze een recruitmentplan gemaakt en uitgevoerd voor de werving van vijf nieuwe collega’s, variërend van MT tot operationele medewerkers. Het resultaat is dat allen aangenomen zijn binnen de gewenste termijn. Daarnaast heeft Hanny lopende zaken opgepakt en is ze een uitstekend adviseur van directie en management gebleken. Hanny is een resultaatgerichte zeer plezierige interimmer!”

13 juli 2015 – Saskia van Dockum – Directeur Stichting Utrecht Landschap

Swisslog

“It has been a great relief that Hanny has replaced me during my pregnancy leave. I had to leave Swisslog in a very busy and turbulent time. She has been pivotal for Swisslog to bring Swisslog Northern Europe forward. When I returned, I found a well-organized and transparent HR department. I would like to thank Hanny for being a strong deputy during my absence!”

May 21, 2015 – Daphne Dumoulin – Head of HR EMEA at Swisslog

HR AWARDH AB

“It has been a real pleasure to work with Hanny. She is a very energetic and dedicated person with a positive attitude who has gone the extra mile to achieve results within HR for the Northern Europe organization. It has been a busy time and she has had a clear view on what to prioritize, how to do it with her vast experience and always with focus on both people and business.”

April 9, 2015, Anna Carin Wardh managed Hanny at Swisslog – internationaal HR directeur

Swisslog

“De interim-periode van Hanny binnen Swisslog is prima verlopen. Ze nam de werkzaamheden van onze HR Business Partner moeiteloos over. Hieruit blijkt dat ze een brede werkervaring heeft. Ik vond het bijzonder prettig dat ze praktisch ingesteld is en geen wollig HR-persoon is, waardoor er tijdens haar interim-periode concrete stappen zijn gezet. Voorbeelden daarvan zijn de afronding van diverse HR-vraagstukken en de implementatie van het personeelshandboek en het boven cao-reglement.”

8 april 2015 – Dick Eimers – Managing Director Swisslog

Logo_ECR_Research

“Hanny heeft mij als sales manager veel kunnen leren over alle aspecten van het HR-vak en ik heb door de jaren heen veel steun gehad aan haar kennis en deskundigheid. Hanny is een fijne, enthousiaste dame en haar manier van communiceren is altijd helder, eerlijk en open. Daarnaast is ze ook betrouwbaar en komt haar afspraken altijd na. Hanny is iemand met een positieve instelling waardoor het zeer prettig is om met haar samen te werken.”

15 maart 2015 – Maria Thorvardardottir – Sales Manager ECR Research

Advies voor werknemers

Monic

“Nadat mijn leidinggevende geen antwoord kon geven op mijn vragen, de cao hierin onduidelijk was en het hoofdkantoor geen uitsluitsel kon geven op korte termijn, heb ik Hanny gevraagd dit voor mij uit te zoeken. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord, keurig verwoord, zodat ik het direct aan mijn leidinggevende kon overhandigen. Ook zij was blij met deze ‘professionele’ hulp!
Een volgende keer zal ik beslist weer een beroep doen op HR@Work!”

3 maart 2015 – Monic

Gerda

“Ik kreeg deeltijdontslag bij mijn werkgever en ik was daar niet blij mee. Hoewel ik zelf behoorlijk bekend ben op arbeidsrechtelijk terrein, had ik toch over een aantal punten vragen. Hanny verschafte me duidelijkheid en wees me op punten ter bespreking met mijn werkgever. Daar kon ik verder mee!”

5 oktober 2014 – Gerda

Gerard

“Toen ik ontslag aangezegd kreeg bij mijn werkgever was ik kwaad en had ik moeite om met mijn werkgever in gesprek te gaan. Hanny ging mee en hielp me om dit professioneel aan te pakken door haar rustige en vakkundige benadering.”

10 september 2014 – Gerard