Loading...
Diensten 2019-06-04T08:25:06+00:00

Resultaatgerichte HR-expertise op tijdelijke basis

Tijdelijke expertise en projecten

Bent u op zoek naar flexibele invulling van de HR-functie omdat uw organisatie reorganiseert, bij personeelswisselingen of omdat uw HR-functionaris tijdelijk niet beschikbaar is?

Wij zorgen voor snelle en adequate vervanging zodat continuïteit is gewaarborgd. HR@Work biedt u de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een allround HR-specialist die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Probleemloos nemen wij de taken van u over. Hierdoor kunt u zich richten op uw kerntaken.

Vanzelfsprekend voeren wij projecten uit in samenspraak en in lijn met uw organisatie. Met een vast omlijnde opdracht en een afgesproken tijdsduur bent u verzekerd van een overzichtelijke interim-periode.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Hanny van Wijngaarden: 06-14723571.

  • opzetten van het HR instrumentarium
  • toetsing/opzetten van uw compensation & benefits
  • implementatie van een personeelsinformatiesysteem
  • opzetten van een performancemanagementsysteem gericht op uw organisatie
  • begeleiden van een reorganisatie
  • ontwikkelen van een nieuwe bonusstructuur
  • ziekteverzuimbegeleiding
  • anticiperen op nieuwe wet- en regelgeving voor uw organisatie
  • introductie van de werkkostenregeling
  • In- en uitstroom van medewerkers, vaak in samenwerking met een interim-recruiter

Advies voor werkgevers

Heeft u vragen op arbeidsrechtelijk gebied, over verzuimbegeleiding, nieuwe wetten en regelingen of over compensations & benefits? Wilt u bijvoorbeeld weten wat de nieuwe Wet Werk en Zekerheid betekent voor uw organisatie?

HR@Work adviseert u graag. Onze adviezen hebben betrekking op het gehele speelveld van HR, zoals verzuim, arbeidsrechtelijke vraagstukken en de ontwikkeling en implementatie van HR-instrumenten.

Een goede interim HR-professional begrijpt uw bedrijfsvoering, kent het verdienmodel en daarmee de hartslag van de organisatie. Met HR@Work beschikt u over een allround HR-professional die zowel strategisch als operationeel direct inzetbaar is.

Is uw HR strategie helder maar moet deze nog worden vormgegeven? HR@Work adviseert bij deze vormgeving om te komen tot een effectief HR-beleidsplan. In dit plan zijn alle HR-activiteiten uitgewerkt. In nauwe samenwerking met u worden deze HR-activiteiten uitgewerkt en geïntegreerd in uw organisatie.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Hanny van Wijngaarden: 06-14723571.

Advies voor werknemers

Bent u terecht gekomen in een reorganisatie of arbeidsconflict of bent u langdurig ziek geworden? Het kan zijn dat uw emoties u op zo’n moment parten spelen terwijl het belangrijk is om zakelijk de juiste beslissingen te nemen.

Vraagt u zich af welke gevolgen een voorstel van uw werkgever voor u heeft? HR@Work ondersteunt u bij de communicatie met uw werkgever. Wij begeleiden u in het traject waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Hanny van Wijngaarden: 06-14723571.